Miksi Digitaalinen Valmistus

Nopeus

Nopeat iterointikierrokset mahdollistavat nopeat tuotemuunnokset jolloin pystytään vastaamaan kilpailijoiden ja markkinoiden muutoksiin nopeasti. Tämä lisää asiakkaiden laatukokemusta sekä vähentää tuoteriskiä.

Nopeammat tuotelanseeraukset antavat etulyöntiaseman suhteessa kilpailijoihin.

Uudet mahdollisuudet

Erityisesti 3D tulostus on tuonnut mukanaan mahdollisuuden suunnitella muotoja joita aikaisemmin oli mahdotonta valmistaa sarjoissa. Suunnitteluohjelmistot tarjoavat uusia mahdollisuuksia hyödyntää tätä topograafista suunnittelua. Teollisuuden aloilla joissa haetaan keveyttä ja materiaalisäästöjä, nämä ominaisuudet tarjoavat uusia mahdollisuuksia kehittää tuotteita kevyemmiksi. Monella muullakin alalla mahdollisuus vähentää kokoonpano työtä ja työväline-investointeja ovat kiinnostava mahdollisuus.

Parempaa suunnittelua

Ajatecin konsultatiivinen myynti auttaa sinua nostamalla esiin potentiaalisia riskikohtia ja ehdottamalla vaihtoehtoisia teknisiä ratkaisuja. Yhdessä Proto Labs konsernin auotmaattisen DFM analyysi ohjelmiston kanssa, tarjoamme ilmaisen palvelun jolla suunnittelija pystyy testauttamaan suunnitelmansa jo aikaisessa vaiheessa projektia. Mikäli muotoilu sitä vaatii, pystymme tarjoamaan ja ehdottamaan useita vaihtoehtoisia valmistusmenetelmiä.

Asiakastuki -organisaatiomme on aina valmis keskustelemaan suunnitelmastasi sekä tarjoamaan tukea. Pitkä kokemuksemme eri valmistusmenetelmistä antaa meille oivan alustan tarjota markkinoiden laajinta valmistusteknistä tukipalvelua tuotesuunnittelusi tueksi.

Vähennä riskiä

Riippuen projektisi ja tuotteesi laajuudesta ja vaatimuksista, pystymme tarjoamaan useita eri vaihtoehtoja valmistusmenetelmäksi. Oli sitten tarve tuotekehityksen tai tuotannon puolella, pystymme varmasti esittämään vaihtoehtoisia ratkaisuja joita voi vertailla keskenään. 3D tulostus on joissain tapauksissa hyvä vaihtoehto, mutta myös automatisoidut CNC ja ruiskupuristusprosessit tuovat uusia vaihtoehtoja tarjolle.

Digitaalinen valmistus mahdollistaa myös n.s. On-demand tuotannon joka auttaa tasaamaan tuotannon vaihteluita ja optimoimaan inventaarion kiertoa. Yhdessä kumppanimme kanssa, Ajatec tarjoaa ratkaisuja jolla voidaan ulkoistaa osioita omasta tuotannosta sekä tukemaan tilanteissa jossa oma tuotantokapasiteetti ei riitä.

Tekninen myyntimme pystyy auttamaan sinua näissä tilanteissa. Helpoiten meihin saa yhteyden lähettämällä sähköpostin osoitteeseen asiakastuki@ajatec.fi tai soittamalla meille numeroon +358 2900 91010.